• Головна
  • Новини Львова
  • Поліція розпочала службове розслідування через затримання велосипедистки у Львові

Поліція розпочала службове розслідування через затримання велосипедистки у Львові

Поліція розслідуватиме затримання велосипедистки у Львові

Відео, де велосипедистку затримує велопатруль поширилось у соцмережах. Дівчина порушила ПДР їдучи тротуаром, а при проханні показати документи — відмовила правоохоронцям

Патрульна поліція Львівської області у четвер, 16 травня, розпочала службове розслідування щодо затримання велосипедистки. Відео, де жінку на велосипеді силою затримують працівники велопатруля, поширили у соцмережах.

Відео затримання велосипедистки поширили очевидці

Як зазначили у патрульній поліції, службове розслідування розпочали аби перевірити законність дій поліцейських, причетних до затримання велосипедистки у середу, 15 травня. Відомо, що жінка їхала на велосипеді по вулиці Володимира Великого тротуаром, чим порушила правила дорожнього руху. Жінку затримав велопатруль, однак на прохання показати документи — порушниця відмовила. Тоді на місце прибув спецпідрозділ тактико-оперативного реагування (ТОР) і силою затримав велосипедистку та доправив у відділ поліції.

Судячи з відео, опублікованого у соцмережах очевидцями, перехожі намагались перешкодити затриманню жінки, однак поліція попередила їх про відповідальність за перешкоджання роботі поліцейських.

Нагадаємо, нещодавно на Львівщині 68-річний велосипедист загинув внаслідок наїзду поїзда. Крім того, на території області водій Mitsubishi збив дитину на велосипеді.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності