На Великдень у Львові нужденних людей пригощатимуть сніданками

На Великдень у Львові приготують сніданки для нужденних

150 незахищених та малозабезпечених мешканців Львова зможуть отримати великодній сніданок у двох локаціях міста

У Великодню неділю, 5 травня, 150 незахищених та малозабезпечених мешканців Львова зможу поснідати в трапезній Українського католицького університету або у філії центру соціальної роботи з бездомними людьми “Джерело”. Про це 3 травня повідомили на сайті Львівської міської ради.

Розклад та меню сніданків

Один зі сніданків відбудеться о 10:00 у приміщенні студентської трапезної УКУ на вул. Козельницькій, 2А. Перед сніданком буде спільна молитва та освячення пасок. “Гості куштуватимуть традиційні страви українського великоднього столу: паску, яєчка, сир, масло, м’ясні наїдки, тушкована капуста з м’ясом, салат, бурячки з хроном, солодощі та узвар. До слова, паски та солодощі надали місцеві підприємці, за що місто щиро дякує” — йдеться у повідомленні.

Другий великодній стіл організують в філії роботи з бездомними людьми центру “Джерело” на вул. Кирилівській, 3А. “Будуть усі традиційні великодні українські страви: паска, яйця, ковбаска, хрін, борщик,  узвар, солодощі та інші наїдки. До організації трапези традиційно долучилися релігійні громади Львова, благодійники та підприємці. Трапеза розпочнеться о 9:00” — зазначили на сайті ЛМР.

Окрім того, у модульному містечку, на Сихові, проведуть молебень за наших захисників. А згромадження отців Салезіян передасть паски родинам, які мешкають у модульному містечку та у прихистку на вул. Тернопільській.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності