У Львові у квартирі літнього подружжя сталася пожежа

ДСНС
Фото: Головне управління ДСНС України у Львівській області

Зайнялися вхідні двері квартири

У ніч на суботу, 20 квітня, у Львові сталася пожежа. Загорілася квартира у триповерховому будинку, де жило літнє подружжя. Рятувальникам вдалося врятувати чоловіка з жінкою від пожежі та загасити вогонь, повідомила пресслужба ДСНС Львівської області.

Пожежа сталася на вулиці Промисловій

За даними рятувальників, пожежа сталася близько 1:33 в будинку за адресою вулиця Промислова, 16, у Львові. Мешканці триповерхового житлового будинку повідомили працівникам ДСНС, що їхній під’їзд наповнився димом. Прибувши на місце пожежі, рятувальники виявили, що осередком розповсюдження диму було одне з помешкань на першому поверсі — двері квартири горіли.

Працівники ДСНС приставили до вікна квартири драбину та допомогли з неї вибратися літній парі, яка там жила. Чоловіка та жінку передали медикам швидкої допомоги для огляду. Вже близько 1:49 рятувальники ліквідували пожежу у квартирі. Вогонь пошкодив вхідні двері, стелю та деякі побутові речі.

Нагадаємо, 18 квітня у центрі Львова сталася пожежа — горів ресторан “36 ПО”, що на площі Ринок. Також правоохоронці затримали зловмисницю, яка підпалила магазин на вулиці Богдана Хмельницького у Львові.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності