• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові рятувальники звільняли 12-річного хлопчика із сітки на дитячому майданчику

У Львові рятувальники звільняли 12-річного хлопчика із сітки на дитячому майданчику

Фото рятувальників, які звільняють дитину з огорожі
Фото: Головне управління ДСНС України у Львівській області

Хлопчик зачепився ногою за сітку під час гри у футбол

У середу, 10 квітня, у Львові 12-річний хлопчик застряг ногою у сітці огорожі. Дитина не могла вивільнитися самостійно, тож на допомогу викликали рятувальників. Після звільнення з металевої хлопчика госпіталізували, повідомила пресслужба ДСНС Львівської області.

Рятувальників викликали медики швидкої

За даними рятувальників, нещасний випадок стався близько 15:50 на дитячому майданчику на вулиці Шевченка у Львові. 12-річний хлопчик грав з друзями в футбол, і під час гри зачепився ногою за металеву сітку огорожі й застряг. Очевидці викликали на місце швидку допомогу, а медики вже повідомили про випадок рятувальникам.

Прибувши до дитячого майданчику, працівники ДСНС за допомогою гідравлічного пресу вивільнили ногу дитини з металевої сітки. Після цього дитину оглянули медики. Вони виявили, що через інцидент хлопчик травмував ногу, тож вирішили його госпіталізувати.

Нагадаємо, на початку квітня у селі під Львовом рятували чоловіка, який наштрикнувся і повис на металевому паркані. Також у Соснівці, що біля Червонограда, 13-річний хлопчик впав у каналізаційний колектор, глибиною 5 м.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності