Де і коли милуватися цвітінням: у Львові розробили карту з квітковими локаціями

Цвітіння магнолії

На карті позначені місця цвітіння тюльпанів, сакур, магнолій та груш Шантаклер

Управління туризму та управління екології міськради розробили "Квіткову карту Львова". Ця карта відображає актуальні місця цвітіння квітів та дерев у місті. Про це у понеділок, 8 квітня, повідомили у Львівській міськраді.

На карті позначено понад 50 локацій

На "Квітковій карті Львова" можна знайти інформацію про місця, де можна побачити цвітіння тюльпанів, сакур, магнолій, груш Шантаклер та інших рослин. Карта містить понад 50 локацій по всьому місту, які постійно оновлюватимуть. У міськраді зазначили, що цього року дерева розквітли значно швидше, аніж торік, тому карта допоможе мешканцям та гостям міста не пропустили цвітіння.

“В час війни люди дуже потребують краси, світлих емоцій, спілкування та подій, які допоможуть наповнитись енергією. Карта – це перший крок, який допоможе скласти індивідуальний маршрут квітковим Львовом, відвідати маловідомі локації та ще краще познайомитися з містом”, — пояснила начальниця управління туризму Львова Христина Лебедь.

Крім карти, у Львові також готують багато тематичних подій та заходів, пов'язаних з цвітінням квітів - від художніх пленерів до квіткових меню у закладах міста. Зазначимо, у цей період також відзначатимуть День міста і Великдень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності