Львівська міська рада затвердила новий перелік зупинок громадського транспорту

зупинка громадського транспорту

Загалом тепер у списку є 1131 зупинка

У п’ятницю, 5 квітня, у міськраді затвердили оновлений перелік зупинок громадського транспорту у Львівській громаді. У місті облаштують лише одну нову зупинку на вулиці Миколайчука, а інші 30 з’являться у населених пунктах Львівської громади. Про це повідомили під час засідання виконавчого комітету.

За словами заступника керівника управління безпеки та вуличної інфраструктури Львівської міської ради Павла Сирватки, це пов'язано зі змінами маршрутів громадського транспорту та перейменуванням деяких вулиць.

“Ми викладаємо в новій редакції існуючий перелік зупинок, у зв’язку з тим, що доповнюємо новини зупинками. А також технічні зміни у зв’язку з змінами назв вулиць по нашій громаді. До прикладу, нова зупинка буде облаштована на вул. Миколайчука біля майбутнього Центру протезування міжнародного рівня. Також близько 30 нових зупинок з’являться у населених пунктах Львівської громади.”, — пояснив Павло Сирватка.

Загалом, тепер у списку є 1131 зупинка. Назви всіх зупинок у Львівській громаді перекладені англійською мовою. Також кожна зупинка має індивідуальний номер, завдяки якому пасажири можуть відстежити час прибуття транспорту на ту чи іншу зупинку, зокрема, на сайті.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності