У Львові народився хлопчик-богатир

У Львові народимвся хлопчик вагою 5,6  кг і зростом 60 см

Як зазначають медики, дитина з’явилася на світ природним шляхом

У Львові народився хлопчик з масою тіла 5 кг і зростом 60 см. Про це 24 березня повідомив Львівський обласний клінічний перинатальний центр.

До пологів пацієнтка перебувала під спостереженням у відділенні екстрагенітальних захворювань та акушерської патології Центру. Лікарі прогнозували, що дитина буде велика. Зваживши всі «за» і «проти», а також те, що це будуть другі пологи, команда фахівців вирішила, що жінка зможе народити самостійно.

Як відбувалися пологи

Пологи відбулися на 40 тижні вагітності й пройшли без болю та максимально комфортно для жінки, тому що була застосована епідуральна анестезія. Після пологів породілля з немовлям почувалися добре. Медики допомогли матері налагодити лактацію, тож молока в мами було достатньо для забезпечення потреби дитини.

На третю добу після пологів, провівши усі необхідні обстеження, маму і хлопчика-богатиря успішно виписали додому на виключно грудному вигодовуванні з мінімальною фізіологічною втратою ваги — лише 100 г, йдеться в дописі Львівського обласного клінічного перинатального центру.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності