Активний відпочинок у Львові

Львів — місто Лева

Не лише стрибками з «Арени Львів» та скалодромом Rock Star: місто Лева та область має чим здивувати. Розваги у Львові мають особливий шарм. Тут можна знайти варіанти як для пасивного, так і для активного відпочинку.

Активний відпочинок у Львові та поруч із містом

Львів це атмосферне місто, яке приваблює туристів не лише Оперним театром чи Площею Ринок. Душа міста Лева Захована в затишних вуличках, старовинній архітектурі та атмосферних кав’ярнях. Проте навіть ці місця не здатні повністю передати всю його чарівність. Львів пропонує безліч варіантів для відпочинку від спокійного дозвілля до активних розваг. Кожен може знайти щось для себе. Головне, це приїхати, а далі місто підкаже, куди піти та що робити.

Найбільш комфортний спосіб добратися до Львова це поїзд. Пряме залізничне сполучення з містом Лева є з більшості міст України. Переглянути розклад руху поїздів, порівняти ціни та придбати квиток можна на офіційному сайті «Укрзалізниці» або на сайтах компаній-рітейлерів.

Стрибок з «Арени-Львів»

Роуп-джампінг або стрибки з мотузкою це стрибок із високого об’єкта за допомогою професійного спорядження для альпіністів. У Львові спробувати роуп-джампінг можна на «Арені Львів». Це одна зі найекстремальніших розваг міста та вдалий варіант для активного відпочинку гостей та львів’ян.

«Арена Львів» — це єдиний у світі критий об’єкт для роуп-джампінгу, стрибки з якого здійснюються з висоти 34 метри. Стрибнути зі стадіону може щонеділі з 10 ранку до останнього зареєстрованого користувача. Реєстрація на роуп-джампінг починається кожного понеділка. Вартість стрибка складає від 800 грн, при бронюванні місця заздалегідь діє знижка.

Адреса: стадіон «Арена-Львів», вул. Стрийська, 199, м. Львів

Скеледром Roks Station у Львові

Roks Station — це львівський скеледром та школа скелелазіння, яка понад 5 років навчає дітей та дорослих лазити по скелях. Скелелазіння є офіційним видом спорту, який уперше представили на Олімпійських іграх у Токіо у 2020 році. За цей час лазіння по скелях набуло статусу одного з найкращих варіантів активного відпочинку. Це хороший спосіб отримати дозу адреналіну.

Скеледром у Львові запрошує на індивідуальні, парні та групові заняття з інструктором. Вартість разового тренування для дорослого з інструктором складає 500 грн, а з тренером — 550 грн. Для дітей тренування з інструктором коштує 400 грн, а з тренером — 450 грн. Сімейне відвідування для 2 дорослих та дитини від 6 років обійдеться в 800 грн. Хоча скеледром працює щоденно, доєднатися до уроку можна за попереднім бронюванням.

Адреса: Скеледром Roks Station, вул. Івана Пулюя, 16, м. Львів

Аквапарк «Пляж»

Аквапарк «Пляж» — це один із найбільших закритих аквапарків в Україні. Є хорошим варіантом для активного відпочинку та розваг у Львові. В аквапарку є понад 20 різноманітних водних атракціонів, серед яких родзинкою є «Бумеранг». Гірка має висоту 18 метрів та довжину 120 метрів. Для діток облаштовано окрему дитячу зону з мінігірками та басейнами. Окрім водних розваг, в аквапарк «Пляж» запрошує до зони відпочинку, басейну сауни та джакузі. Тут є бари та ресторани, де можна пообідати.

Аквапарк у Львові працює щоденно з 10:00 до 22:00. Вартість відвідування залежить від дня тижня та часу перебування, але в середньому складає 500–700 грн для дорослих та 300–400 грн для дітей. Також доступні сімейні квитки та знижки для груп.

Адреса: Аквапарк «Пляж», вул. Княгині Ольги, 114, м. Львів

Активний відпочинок у Львівській області

Для тих, хто вже познайомився львівськими розвагами, рекомендуємо відвідати місця поблизу міста. Поруч зі Львовом є десятки місць, куди можна поїхати на відпочинок. Серед них найбільш популярним є «Їжак парк». Цей тюбінг парк є вдалим місцем для активного відпочинку та розваг на свіжому повітрі. Особливістю його є 4 всесезонні гірки завдовжки 100 та 300 метрів. Окрім тюбінга, у «Їжак парку» є водойма для спортивної та форелевої риболовлі. А на території парку працює затишне кафе «Їжачок», де можна скуштувати смачні бургери, рибу, реберця, а також продукти з власної ферми.

Їжак Парк працює щодня з 12:00 до 19:00, крім понеділка. Вартість розваг у парку залежить від кількості спусків на тубі: 10 спусків із маленької гірки коштують 300 грн, а з великої — 900 грн. Форелева риболовля обійдеться в 350 грн за кг улову.

Адреса: «Їжак Парк», село Красів, Львівська область

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності