У Львові стартував конкурс на найкращого двірника міста

У Львові оберуть найкращого двірника

Він відбуватиметься у два етапи й триватиме до 28 березня. Протягом тижня львів’яни голосуватимуть за кандидатів.

У понеділок, 18 березня, стартував п’ятий щорічний конкурс “Найкращий двірник Львова”. На першому етапі мешканці можуть подавати кандидатури найкращих, на їхню думку, двірників. А на другому етапі відбуватиметься саме голосування. Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

За результатами конкурсу визначать одного основного переможця, який отримає звання “Найкращий двірник Львова-2024”, а також кращих двірників у кожному районі міста. Усі переможці отримають подарунки.

“На сьогодні у Львові працює понад 1200 двірників і маємо понад 300 вакансій. Зазвичай, це прості, вже старшого віку люди, які докладають чималих зусиль, щоб нам було комфортно. Одній людині доводиться прибирати велику територію площею понад 2,5 тис. м2 – це сходові клітки, прибудинкові території, проїжджа частина, газони”, — розповів директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Орест Тимчишин.

Етапи конкурсу “Найкращий двірник Львова – 2024”

Як пояснив координатор конкурсу Назар Кушнір, перший етап розпочинається з 11:00 год 18 березня (понеділок) і триватиме до 11:00 год 25 березня (понеділок) 2024 року. Тобто впродовж тижня мешканці міста зможуть, заповнивши відповідну Google-форму на Facebook-сторінці, проголосувати.

Другий етап — голосування за поданих кандидатів також триватиме тиждень. Він розпочнеться о 17:00 год 25 березня (понеділок) і завершиться о 17:00 год 28 березня (четвер).

Двірник, який набере найбільшу кількість голосів львів’ян, отримає титул “Найкращий двірник Львова – 2024” і приз, про який буде оголошено згодом. До голосування будуть допущені лише кандидатури, подані в Google-формі на першому етапі. Мешканець може проголосувати один раз і за одного кандидата.

Нагадаємо, минулого року переможцем у конкурсі “Найкращий двірник Львова 2023” став Богдан Єсип — двірник палацу графів Потоцьких Львівської національної галереї мистецтв імені Б. Г. Возницького у Галицькому районі міста.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності