• Головна
  • Новини Львова
  • Чотири міські автобуси курсуватимуть зміненим маршрутом через ремонт колектора на Сихові

Чотири міські автобуси курсуватимуть зміненим маршрутом через ремонт колектора на Сихові

Чотири міські автобуси курсуватимуть зміненим маршрутом через ремонт колектора на Сихові

Йдеться про міські автобуси №13, №16, №27 та №53

Через аварійне пошкодження на каналізаційному колекторі у Львові перекрили частину вулиці Угорської. Тому міські автобуси №13, №16, №27 та №53 курсуватимуть за частково зміненим маршрутом, повідомили у понеділок, 26 лютого, Львівській міській раді.

Як йдеться в повідомленні, на каналізаційному колекторі на Угорській сталося аварійне пошкодження. Відтак, комунальники розпочали ремонтні роботи на ділянці від Тернопільської до Віденської вулиці. Цю частину і перекрили для руху транспорту.

На час ремонтних робіт – сьогодні з обіду і до 25 березня, ділянку перекрили для руху транспорту. Відтак міські автобуси №13, №16, №27 та №53 оминатимуть цю ділянку і їхатимуть за частково зміненим маршрутом. На водопостачання у цьому районі роботи не впливають” — зазначили в ЛМР.

Відтепер міські автобуси №13, №16, №27 та №53 прямуючи до проспекту Червоної Калини оминатимуть аварійну ділянку по вулиці Козельницькій – Луганській. В протилежному напрямку маршрути курсуватимуть бе змін. Ремонтні роботи планують завершити до 25 березня.

Оновлено. 3 березня ремонт колектора завершили достроково, автобуси повернулися до звичних маршрутів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності