У Львові встановлять делінеатори ще на одній вулиці

У Львові встановлять делінеатори ще на одній вулиці

Пластикові стовпці встановлять на розі вулиць Руської та Підвальної

На розі вулиць Руська-Підвальна встановлять делініатори, пластикові стовпчики, які мають забезпечити безперешкодний проїзд трамваїв. Таке рішення 8 лютого затвердила міська комісія з безпеки дорожнього руху, пишуть на сайті Львівської міської ради.

“На цій локації є майданчик для паркування, розрахований на 8 паркомісць. Однак, часто поруч водії хаотично паркують більше машин, що призводить до блокування руху трамваїв.  Аби це унеможливити, перед паркомайданчиком та після нього встановлять пластикові стовпці”, — пояснили в управлінні вуличної інфраструктури ЛМР.

Торік на вул. Підвальній зафіксовано понад 40 випадків, коли  автомобілі блокували рух трамваїв, загальною тривалістю близько 20 годин. Одним з найпроблемніших місць є поворот з вул. Руської на вул. Підвальну. Там через винос кузова трамваїв на повороті, потрібно більше місця, а водії часто не залишають простору для руху електротранспорту”, - розповів керівник управління вуличної інфраструктури ЛМР Павло Сирватка.

За інформацією ЛКП “Львівавтодор”, на цій ділянці планують поставити 17 стовпців. Роботи виконають після того, як поліція погодить відповідну схему організації дорожнього руху.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності