• Головна
  • Новини Львова
  • Андрій Садовий звільнив Ірину Маруняк з посади заступниці мера та призначив своєю радницею

Андрій Садовий звільнив Ірину Маруняк з посади заступниці мера та призначив своєю радницею

Андрій Садовий звільнив Ірину Маруняк з посади заступниці мера та призначив своєю радницею

Ірина Маруняк була заступницею міського голови Львова понад чотири роки

Мер Львова Андрій Садовий призначив Ірину Маруняк, заступницю мера з питань ЖКГ, своєю радницею. Та подякував їй за 33 роки “бездоганного служіння Львову”. Про це Андрій Садовий написав 10 січня на своїй сторінці у Facebook.

Ірина Маруняк має унікальний талант поєднувати любов до людей і вимогливість до себе та підлеглих. Вона пройшла шлях від працівника юридичного відділу до заступниці з питань ЖКГ. Вже від завтра пані Ірина стане моєю радницею. Радію, що вона залишається з нами. Нам всім з нею дуже пощастило. Дякуємо за щиру працю!”, — написав Андрій Садовий.

На сайті Львівської міської ради Ірина Маруняк вже зникла з переліку заступників міського голови та зазначена як радниця міського голови апарату виконавчого комітету Львівської міської ради.

Ірина Маруняк з 2013 року очолювала Сихівську районну адміністрацію. З червня 2017 року – переведена на посаду директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради. А з 21 червня 2019 р. працювала на посаді заступника міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Наразі причини звільнення Ірини Маруняк не відомі, вона не відповідає на телефонні дзвінки журналістів. У пресслужбі Львівської міської ради також відмовилися називати причину звільнення Ірини Маруняк.

Згодом, Ірина Маруняк на своїй сторінці у Facebook опублікувала пост, у якому подякувала Андрієві Садовому за довіру. “Мала честь працювати для громади міста, допомагати людям, робити наше місто кращим та комфортнішим. Дякую Вам Андрій Садовий за довіру, досвід який я отримала в різних структурних підрозділах Львівської міської ради. Було не легко, але цікаво. Пишаюсь, що працювала в сильній та потужній команді. Дякую усім за спільну працю. Бажаю кожному здоровʼя, добра та Перемоги!”, - йдеться у повідомленні.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності