• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові сержант поліції заплатить 17 тис. грн штрафу за побиття водія Toyota та погрозу пістолетом

У Львові сержант поліції заплатить 17 тис. грн штрафу за побиття водія Toyota та погрозу пістолетом

У Львові сержант поліції заплатить 17 тис. грн штрафу за побиття водія Toyota та погрозу пістолетом

Під час конфлікту поліцейський вистрілив із пістолета в повітря

Франківський районний суд Львова визнав винним сержанта поліції Олексія Г. у хуліганстві та оштрафував його на 17 тис. грн. Поліцейського засудили за побиття на дорозі водія Toyota та погрозу пістолетом, йдеться у вироку, оприлюдненому у Єдиному державному реєстрі судових рішень, 1 січня.

З матеріалів справи відомо, інцидент стався у лютому 2022 року на вул. Володимира Великого у Львові. Сержант поліції, який на той час працював помічником чергового у черговій частині відділу поліції №1 Львівського районного управління №2, керуючи авто Daewoo Lanos спричинив конфлікт із водієм зустрічного авто.

“Рухаючись поблизу будинку № 35 на зустріч автомобілю Toyota, зупинив свій автомобіль, оскільки здійснити роз`їзд між автомобілями виявилось неможливим, опустив вікно після чого висловився нецензурною лайкою до водія зустрічного автомобіля Toyota”, — йдеться у вироку.

Після цього водії вийшли з автомобілів і між ними виник конфлікт. Під час якого сержант Олексій Г. витягнув травматичний пістолет і привів його у бойову готовність. До того ж правоохоронець кілька разів вдарив водія Toyota, і не реагував на зауваження старшого дільничного офіцера поліції, який підійшов під час конфлікту. Потім Олексій Г. із пістолета вистрілив в повітря.

На судовому засіданні обвинувачений сержант поліції Олексій Г. повністю визнав свою вину. Свої дії чоловік пояснив “необдуманістю щодо настання негативних наслідків” та просив його суворо не карати. Франківський районний суд визнав Олексія винним у хуліганстві та оштрафував його на 17 тис. грн. Засуджений ще може подати апеляцію на цей вирок суду.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності