Перша Леді України Олена Зеленська приїхала з візитом до Львова

Перша Леді України Олена Зеленська приїхала з візитом до Львова

Перша Леді відвідала Львівський медичний фаховий коледж післядипломної освіти

Олена Зеленська приїхала з візитом до Львова. Під час свого перебування на Львівщині Перша Леді відвідала Львівський медичний фаховий коледж післядипломної освіти — єдиний заклад в Україні, який надає післядипломну освіту для медсестер і фармацевтів. Про візит Олени Зеленської повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький у неділю, 17 грудня.

У суботу, 16 грудня, Олена Зеленська приїхала до Львова. Тут вона відвідала Львівський медичний фаховий коледж післядипломної освіти, де поспостерігала за процесом навчання медсестер та фармацевтів, поспілкувалася з працівниками закладу та його студентами.

«Сподіваюсь держава найближчим часом зможе допомогти коледжу з розширенням, гуртожитками, гідними зарплатами для викладачів – усім, що дієво підтримає їхній ентузіазм. А ще Україні необхідна стратегія розвитку медсестринства — шлях заохочення та розвиток цієї спеціальності в нашій країні. Бо ця професія в умовах російського вторгнення набула стратегічного значення. Щоб медсестри допомогли всім пацієнтам, які цього потребують, держава мусить допомогти їм», — зазначила Олена Зеленська.

Львівський медичний фаховий коледж післядипломної освіти — це єдиний заклад в Україні, який надає післядипломну освіту для медсестер і фармацевтів. Тут намагаються запроваджувати найкращі європейські практики для розвитку, та водночас займатися волонтерством й посилювати психологічну стійкість медпрацівників.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності