Львів’яни скаржаться на нечищені від снігу і льоду вулиці

Львів’яни скаржаться на нечищені від снігу і льоду вулиці

Від початку доби на слизьких вулицях отримали травми понад 60 львів’ян

Львів’яни скаржаться на нечищені від снігу і льоду вулиці. За останні два дні у групі «Гаряча лінія Львова» подали майже два десятки скарг про слизькі та нерозчищені хідники і дороги. Лише за один день, 8 грудня, до львівських лікарень із травмами, отриманими через падіння на вулиці, звернулося 55 людей, з них 10 були госпіталізовані. Також травми отримали семеро дітей, повідомили LVIV.MEDIA у пресслужбі Першого ТМО Львова.

«Тротуар і пішохідні переходи біля входу до Львівської обласної клінічної лікарні (вул. Ю. Руфа) впродовж багатьох днів покриті льодом», — повідомила 6 грудня користувачка Наталія Калінович.  Через день адміністратор групи відповів: «як повідомили у ЛКП "Господар", працівниками ЛКП розчищено тротуар і пішохідні переходи біля входу до Львівської обласної клінічної лікарні на вул. Ю. Руфа.»

«Прошу нарешті почистити сходи біля приймального відділення Львівської обласної клінічної лікарні (кут вул. Чернігівської і вул. Руфа)! Щодня ними проходять тисячі пацієнтів і відвідувачів, а по них хіба на п‘ятій точці спускатись можна…», — поскаржилась Dara Ivchenko у середу, 06 грудня. Наступного дня вона отримала відповідь про те, що сходи почистили.

«Володимира Великого, 61 біля аптеки "Пульс" суцільна ковзанка, не прибрано, не посипано. Хто має прибрати цей тротуар? Вже який день, як був снігопад і досі ніхто так і не прибрав, і не присипав піском», — написала Irena Vovk у вівторок, 5 грудня. Наступного дня адміністратор групи відповів: «прибирання території та посипання протиожеледним матеріалом в місцях заледеніння снігу проведено».

«Прошу скерувати запит в Личаківську адміністрацію почистити вулицю С. Васильченка. Найближчим часом, згідно з прогнозами синоптиків, сніг сам не розтане, а «колії» вже такі, що не кожна машина проїде. Останні 20 днів, мешканці стверджують, що снігоприбиральної техніки тут не було», — повідомив Wolodymyr Telyuk у четвер, 7 грудня. Того ж дня він отримав відповідь від адміністратора: «як повідомили в Личаківській РА, проїжджу частину вулиці посипано протиожеледними матеріалами. При відлизі буде додатково проведено механізоване очищення дороги від залишків снігу та льоду».

«Вул. Грекова в жахливому стані: ні тротуари, ні проїзна частина вулиці не прибрані і не посипані!!! Люди падають, а машини пробуксовують і їх кидає на припарковані машини!!!», — написала Галина Калина у неділю, 3 грудня. Наступного дня адміністратор групи відповів їй, що снігоприбиральна техніка не може проїхати до цієї вулиці, а у вівторок — що дорогу почищено.

«Прохання розчистити вулицю Таманську! Утворилася колія із замерзлим льодом!», написала Olena Demchyshak у п’ятницю 8 грудня. На час підготовки матеріалу, відповіді про реакцію комунальників вона не отримала.

«Прошу розчистити і посипати дорогу на вул. Мишуги 1, 3, 3а, 5, 5а. Суцільний лід!», — поскаржилась у четвер, 7 грудня Тетяна Мельник. Наступного дня адміністратор групи повідомив, що дорогу посипано піскосумішшю.

«Вулиця Воробкевича. Тротуар закиданий грейдером ще у суботу 3 грудня. Небезпечний поворот, де автомобілі йдуть у години пік нескінченним потоком на швидкості, а пішоходам нема куди відскочити. Часто машини розганяються, ділянка дуже небезпечна. Двічі фото надсилала в ЖЕУ майстру, закріпленому за дільницею. Реакції нуль, двірник від понеділка нічого не робить», — розповіла сьогодні, 8 грудня Natalka Nevidoma. Наразі вона отримала лише відповідь про те, що її звернення скерували у Личаківську районну адміністрацію.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності