У Львові п’ятого грудня попрощаються із загиблим захисником Андрієм Чайковським

Фото ілюстративне

Воїна поховають на Личаківському кладовищі

У вівторок, п’ятого грудня, Львів прощатиметься із полеглим військовим Андрієм Чайковським.Чин похорону військовослужбовця розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Про це повідомила Львівська міська рада у понеділок, 4 грудня.

Андрій Чайковський

(12.02.1973 — 28.11.2023)

Народився у Львові, навчався у Ліцеї №51 ім. І. Франка Львівської міської ради. Здобув освіту у колишньому Середньому професійно-технічному училищі №32. Протягом 2014-2015 років виконував бойові завдання у зоні АТО у складі 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Після повернення до цивільного життя працював вантажником.

З перших днів повномасштабного вторгнення добровольцем став на захист України у лавах територіальної оборони. Увійшов до складу 103-ї окремої бригади територіальної оборони Сил територіальної оборони Збройних Сил України на Полтавщині, Сумщині, Харківщині, Донеччині та на території Запорізької області. У Андрія Чайковського залишилися мама, дружина, 15-річний син та сестра.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності