• Головна
  • Новини Львова
  • Львівська прокуратура розпочала службове розслідування через п’яну аварію, вчинену прокурором

Львівська прокуратура розпочала службове розслідування через п’яну аварію, вчинену прокурором

Львівська прокуратура розпочала службове розслідування через п’яну аварію, вчинену прокурором

Керівництво прокуратури відреагувало на ДТП після публікації LVIV.MEDIA

Щодо 32-річного львівського прокурора Олександра Чухрія розпочали службове розслідування. Причиною стало те, що він вчинив п’яну ДТП. Про початок службового розслідування повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури у понеділок, 4 грудня. 

«Відносно працівника прокуратури склали протоколи за фактами керування транспортом в стані сп’яніння та порушення правил дорожнього руху. Розпочате Львівською обласною прокуратурою за вказаним фактом службове розслідування триває», — розповіли правоохоронці. 

Нагадаємо, 28 листопада прокурор Львівської обласної прокуратури Олександр Чухрій за кермом позашляховика виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з іншим авто. Виявилося, що прокурор керував автомобілем п'яним. Винуватець також намагався втекти з місця ДТП. В результаті аварії ніхто не постраждав. 1 грудня журналісти LVIV.MEDIA опублікували матеріал, у якому розповіли про ДТП та показали відео з місця аварії. Коментар в самого прокурора тоді взяти не вдалося, адже він не відповідав на дзвінки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності