• Головна
  • Новини Львова
  • У Франківській адміністрації Львова встановлять навісну стелю за майже мільйон гривень

У Франківській адміністрації Львова встановлять навісну стелю за майже мільйон гривень

У Франківській адміністрації Львова встановлять навісну стелю за майже мільйон гривень

Окрім того, ціна нових світильників значно вища, ніж ринкова

У кабінетах Франківської районної адміністрації Львова змонтують підвісну стелю з гіпсокартону, а також встановлять 36 нових світильників. Такий ремонт обійдеться у 902 017 грн місцевого бюджету. Про це LVIV.MEDIA стало відомо з оприлюдненої на платформі Prozorro закупівлі.

Закупівля відбулася без проведення конкурентних торгів, тобто свої послуги запропонувала лише одна компанія. Голова Франківської районної адміністрації Надія Банах 8 листопада уклала із закарпатською фірмою ТОВ “Діамант Лізинг Корпорейшн” договір на виконання робіт з капітального ремонту приміщення у будівлі районної адміністрації на вулиці Генерала Чупринки, 85.

Фірма-переможець впродовж листопада-грудня 2023 року зобов’язана виконати ремонтні роботи, а саме монтаж підвісної стелі з гіпсокартону в кабінетах адміністрації та монтаж 36 світильників.

Зазначено, що світильники Imperim Light коштують 1 тис. 721 грн за штуку (загалом на 61 957 грн) та 3 світильників LINEA CUT ціною 16 212 грн за штуку (загалом на 48 638 грн).

При цьому, ціна світильників, схоже, значно завищена. Адже на одному з сайтів з продажу світлодіодного освітлення світильник LINEA CUT, довжиною 3 метри, коштує 9 тис. грн при купівлі одного світильника. За умови придбання двох і більше – ціна стає меншою.

LVIV.MEDIA телефонував до керівниці Франківської адміністрації Львова Надії Банах, щоб дізнатися наскільки необхідним є ремонт стелі в кабінетах адміністрації. Проте вона не відповіла на дзвінки.

Нагадаємо, LVIV.MEDIA проаналізував публічні закупівлі, які здійснювала міська влада Львова у 2023 році, та знайшов понад сто проведених тендерів, не пов’язаних із потребами оборони.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності