У Львові нетверезий водій BMW пропонував поліцейським 1500 грн хабаря

У Львові нетверезий водій BMW пропонував поліцейським 1500 грн хабаря

Водію загрожує кримінальна відповідальність

12 листопаді у Львові на лінію 102 прийшло орієнтування від небайдужих мешканців про нетверезого водія на автомобілі BMW X3. Про це повідомили у патрульній поліції Львівської області.

Патрульні зупинили водія на вулиці Дорошенка й інформація підтвердилася. Від перевірки чоловік відмовився та почав просити патрульних не складати матеріали, “адже не мав ніколи штрафів і не хоче псувати собі репутацію”. 26-річний водій запропонував поліцейським хабар. Правоохоронці попередили його про відповідальність та чоловік це проігнорував. “Підійшовши до службового автомобіля він сів у середину, а тоді вийшов і залишив там гроші”, - йдеться у повідомленні.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила 1500 гривень. Водій отримав усі необхідні адмінматеріали та тепер йому загрожує ще й кримінальна відповідальність.

Загалом у листопаді троє керманичів запропонували патрульним неправомірну вигоду. Два водії пропонували гроші за те, щоб патрульні не складали матеріали за нетверезе водіння, а третій за те, що не увімкнув фари у темний час доби.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності