У Львові 27 жовтня попрощаються з двома загиблими захисниками

У Львові 27 жовтня попрощаються з двома загиблими захисниками

Поховають воїнів на Личаківському кладовищі

27 жовтня Львів попрощається із захисниками Євгеном Узуновим та Андрієм Рубелем. Про це повідомляють на сторінці Львівської міської ради. Чин похорону військовослужбовців розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїнів на Личаківському кладовищі.

Євген Узунов

22.07.1976-22.10.2023. Львів’янин.

Навчався у ліцеї №45 Львівської міської ради, згодом здобув професійно-технічну освіту у місцевому училищі. На початку 2000-х років вступив на службу до Військово-морських сил.

Після повернення до Львова працював у галузі легкої промисловості, займався виробництвом взуття. З перших днів повномасштабного вторгнення добровольцем став на захист Батьківщини до лав Національної гвардії України.

Андрій Рубель

02.10.1983-13.10.2023. Львів’янин.

Навчався у Звертівському закладі загальної середньої освіти, після закінчення 9-го класу вступив до Куликівського опорного закладу загальної середньої освіти І-III ступенів. Здобув освіту у колишньому Львівському інституті економіки і туризму. Після завершення навчання працював слюсарем, а згодом малярем на місцевому підприємстві.

З початком повномасштабного вторгнення Російської Федерації став на захист Батьківщини від окупантів до лав 65-ї окремої механізованої бригади. Виконував бойові завдання на території Запорізької області.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності