• Головна
  • Новини Львова
  • Водій львівського автобуса, який зачинив двері перед військовим з інвалідністю, отримав догану

Водій львівського автобуса, який зачинив двері перед військовим з інвалідністю, отримав догану

Водій львівського автобуса, який зачинив двері перед військовим з інвалідністю, отримав догану

У разі повторного порушення правил водія звільнять

У Львові знайшли та покарали водія львівського автобуса №29, який зачинив двері перед військовим з інвалідністю. За порушення правил та трудової дисципліни чоловіка позбавили премії та оголосили йому догану. Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради у понеділок, 23 жовтня.

Про цей випадок написав на своїй сторінці у Facebook Роман Глушко, який став свідком цього випадку. За словами чоловіка, подія сталася в суботу, 20 жовтня близько 15:00. На зупинці «площа Митна» водій автобуса №29 зачинив двері перед військовослужбовцем з ампутованою ногою, який не встиг зайти всередину. 

«Люди із салону кричали, що біля дверей військовий без ноги. «У мене зупинка три хвилини, я чекати не буду», — така була відповідь», — розповів Роман у дописі. 

У комунальному автотранспортному підприємстві №1 зазначили, що такими діями водій порушив трудову дисципліну та посадову інструкцію. За це він отримав адміністративне покарання — йому оголосили догану і позбавили його премії за жовтень. Якщо водій знову вчинить схоже порушення, то втратить роботу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності