• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові продовжили подачу заявок на співфінансування реставрації балконів у будинках-пам’ятках

У Львові продовжили подачу заявок на співфінансування реставрації балконів у будинках-пам’ятках

Фото Романа Балука для Львівської міської ради

Подати заявки на реставрацію балконів на головних фасадах мешканці будинків-пам’яток можуть до 15 грудня

Мешканці будинків-пам’яток з балконами на головних фасадах можуть подати заявки на реставрацію балконів до 15 грудня. Про це 10 жовтня повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Програма співфінансування передбачає реставрацію та ремонт балконів, еркерів і лоджій житлових квартир, які є у приватній власності та розташовані на головних фасадах будинків-пам’яток культурної спадщини у Львові. Перелік документів для участі в Програмі розмістили на сайті ЛКП «Бюро спадщини».

Мешканці будинків-пам’яток, які стануть учасниками Програми, мають внести частку 10 тис. грн за реставрацію одного балкона. Решту вартості робіт оплачує місто.

До слова, якщо балкон перебуває в аварійному стані, але розташований не в будинку-пам’ятці, мешканці теж можуть відремонтувати його на умовах співфінансування. За спеціальною Програмою підтримки, мешканець має оплатити 20% від вартості робіт, а 80% профінансує місто. Для участі у цій Програмі необхідно подати заявку у районну адміністрацію, або у департамент житлового господарства та інфраструктури, чи в ЦНАП.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності