Львів’янин встановив чотири рекорди зі стрітліфтингу: серед них — рекорд Гіннеса

Львів’янин встановив чотири рекорди зі стрітліфтингу: серед них — рекорд Гіннеса

Спортсмен збирав гроші на дрони для спецпідрозділу, який виконує бойові завдання на сході України

Львів’янин Василь Піта встановив два національні рекорди, один світовий та ще один рекорд Гіннеса із підтягування на брусах з додатковою вагою.

Про це пише Укрінформ

Спортсмен збирав гроші на дрони для спецпідрозділу, який виконує бойові завдання на сході України.

“Я не пам’ятаю, щоб за такий короткий період часу людина намагалася побити один рекорд Гіннеса, встановила інший і ще два всеукраїнські – загалом виходить чотири рекорди із підтягування за хвилину із додатковою вагою 45 і 37 кілограмів", – зазначив представник Національного реєстру рекордів України Павло Горішевський.

Спортсмен підтягнувся на брусах з додатковою вагою 37 кг за одну хвилину 56 разів, встановивши світовий рекорд, а також повторив світовий та національний рекорди з відтискань на брусах з додатковою вагою 45 кг – 52 рази за хвилину. Окрім того, встановлено два рекорди Федерації Street workout Ukraine.

Василь Піта займається спортом професійно упродовж 6,5 років.

"Я готувався та очікував, що буде складно, адже мова йде про два рекорди Гіннеса, які задавали найкращі спортсмени цього світу, і робити їх буквально за пів години непросто. Я сподіваюся, що люди це оцінять, адже маємо благодійну мету – хочемо зібрати кошти на дрони для підрозділу аеророзвідки та ударних сил БПЛА Drone SOF", – розповів Піта.

Нагадаємо, єромонах зі Львівщини став рекордсменом України з пауерліфтингу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності