У Львові за ніч патрульні зупинили 11 п’яних водіїв

У Львові за ніч патрульні зупинили 11 п’яних водіїв

Шестеро з них у Галицькому районі міста Львова

11 водіїв з ознаками сп'яніння зупинили за цю ніч патрульні поліцейські Львівщини.

Про це пишуть на сторінці патрульної поліції Львівщини.

Цієї ночі патрульні зупинили та склали протоколи на 11 водіїв з ознаками алкогольного чи наркотичного сп'яніння. Шестеро з них у Галицькому районі міста Львова.

Зокрема, увечері 26 вересня на перетині вулиць Шота Руставелі — Івана Франка патрульні помітили, як керманич автомобіля BMW 320D не виконав вимоги дорожнього знаку і здійснив заборонений поворот ліворуч.

Порушнику наказали зупинитися, але він проігнорував наказ та почав втікати. Патрульні увімкнули проблискові маячки червоного та синього кольорів, а також сирену та почали наздоганяти водія.

На вулиці Угорській авто зупинилося і водій став втікати пішки. Патрульні наздогнали його. Він відмовлявся надати будь-які документи, а отже поїхав у відділ поліції для встановлення особи.

У 31-річного чоловіка виявили ознаки сп'яніння, однак від перевірки він відмовився. На нього склали протоколи: за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) та ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП.

Також на керманича винесли постанови: за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без необхідних документів) та ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожніх знаків) КУпАП.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності