У Брюховичах поховали маму Скрябіна Ольгу Кузьменко

У Брюховичах поховали маму Скрябіна Ольгу Кузьменко

Ольгу Кузьменко поховали поряд з сином

Із Ольгою Кузьменко, мамою Скрябіна, попрощалися у передмісті Львова.

Про це пише Суспільне

Церемонія прощання пройшла у селищі Брюховичі, де мешкала родина. Провести в останню путь Ольгу Кузьменко прийшли сім’я, родичі та друзі. Поховали Ольгу Кузьменко на місцевому кладовищі, у сімейному гробівці поруч з сином Андрієм.

Нагадаємо, жінка померла у суботу, 23 вересня на 77-му році життя. Про смерть Ольги Кузьменко повідомили на сторінці благодійного фонду Кузьми Скрябіна у Facebook.

«Пішла з життя мама Кузьми, Ольга Михайлівна! Ця втрата важка для нас усіх. Ольга Михайлівна була справді чудовою і душевною людиною, з великим серцем. Ми не в змозі змінити обставини, лише просимо Всевишнього дати сил рідним перенести біль втрати, а душу покійної прийняти в Царство Небесне. Хай земля їй буде пухом! Поділяємо біль та горе рідних! Вічна і світла пам’ять!», — йдеться у повідомленні.

У 2012 році Андрій Кузьменко написав пісню «Мам», присвячену своїй матері.

25 вересня, у Брюховичах у церкві Різдва Пресвятої Богородиці за адресою вулиця Отця Іздрика, 6, о 18:00 відбувся парастас за мамою Андрія Кузьменка (Скрябіна) Ольгою Кузьменко.

Довідково

Народилася Ольга Кузьменко 23 квітня 1947 року в селі Сіде, нині Ралівської громади Самбірського району Львівської області

Навчалася в середній № 9 та музичній школах м. Самбора. Закінчила Дрогобицький педагогічний інститут.

У 1981 році з чоловіком-інженером Віктором Кузьменком і сином Андрієм переїхали до міста Новояворівськ, де працювала учителькою музичної школи. Згодом з чоловіком оселилися в селищі Брюховичі.

Авторка трьох книг про свого сина Андрія:

  • «Моя дорога птаха. Мамина книжка» (2015)
  • «Група «Скрябін» та друзі по сцені» (2016)
  • «Колискова для Андрійка» (2018)
  • Померла 23 вересня 2023 року у віці 76 років.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності