• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові водіїв просять не паркуватися біля сміттєвих контейнерів: порушнииків штрафуватимуть

У Львові водіїв просять не паркуватися біля сміттєвих контейнерів: порушнииків штрафуватимуть

У Львові водіїв  просять не паркуватися біля сміттєвих контейнерів:  порушнииків штрафуватимуть

Крім того, транспортний засіб можуть евакуювати на арешт-майданчик

У Львові водіїв наполегливо просять не паркувати свої автівки біля контейнерних майданчиків. Адже через це сміттєвози не можуть під’їхати та забрати відходи. На недобросовісних водіїв чекає штраф.

Про це повідомила Львівська міська

«Кожного дня ми продукуємо побутові відходи і хочемо, щоб їх вчасно забирали. Протягом доби у Львові курсує близько 50 автомобілів – сміттєвозів, котрі забирають різні фракції відходів. В основному це великогабаритні машини. І щодня ми маємо неприємні випадки, коли вони не можуть проїхати до контейнерних майданчиків через неправильно припарковані авто», – зазначають в управлінні з питань поводження з відходами ЛМР.

Як додали в управлінні безпеки ЛМР, інспектори з паркування опрацьовують місця розташування контейнерних майданчиків, біля яких постійно запарковані автомобілі. Від початку року вони виписали 602 штрафи водіям за паркування в межах цих майданчиків.

Нагадаємо, у Львові інспектори з паркування штрафуватимуть водіїв за безпідставне паркування на місцях для зарядки електромобілів. Розмір штрафу за нове правопорушення складає від 340 грн до 510 грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності