У центрі Львова горіла квартира

У центрі Львова горіла квартира

Вранці у власному помешканні ледь не загинув чоловік

18 вересня о 07:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Ф. Ліста. Пожежа виникла в квартирі на третьому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку. На місце події були направлені чергові пожежно-рятувальні відділення м. Львова та оперативну групу, повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області.

Пожежа спричинила сильне задимлення. На момент прибуття пожежних підрозділів, з вікна вибивався дим. Крім того, як стало відомо, в квартирі знаходиться власник помешкання — чоловік 1941 року народження. Тож, вогнеборці включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і приступили до проведення робіт з ліквідації загорання та порятунку чоловіка.

Вранці у Львові у власній квартирі ледь не загинув чоловік18 вересня о 07:05 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Ф. Ліста. Пожежа виникла в квартирі на третьому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку.На місце події були направлені чергові пожежно-рятувальні відділення м. Львова та оперативну групу.Пожежа спричинила сильне задимлення. На момент прибуття пожежних підрозділів, з вікна вибивався дим. Крім того, як стало відомо, в квартирі знаходиться власник помешкання - чоловік 1941 року народження. Тож, вогнеборці включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і приступили до проведення робіт з ліквідації загорання та порятунку чоловіка. Рятувальники вивели власника із небезпечного помешкання, наповненого токсичним димом, на свіже повітря та передали працівникам медичної допомоги для огляду. Завдяки своєчасному залученню сил і засобів, вдалося оперативно ліквідувати пожежу та не допусти розповсюдження вогню. О 07:19 вогнеборці локалізували пожежу, та о 07:22 ліквідували в складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 5 кв.м, а також пошкоджено стіни та стелю на площі 20 кв.м.До ліквідації пожежі залучили 11 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.Причини та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронні органи

Posted by Головне управління ДСНС України у Львівській області on Monday, September 18, 2023

Рятувальники вивели власника із небезпечного помешкання, наповненого токсичним димом, на свіже повітря та передали працівникам медичної допомоги для огляду.

Завдяки своєчасному залученню сил і засобів, вдалося оперативно ліквідувати пожежу та не допусти розповсюдження вогню. О 07:19 вогнеборці локалізували пожежу, та о 07:22 ліквідували в складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 5 кв.м, а також пошкоджено стіни та стелю на площі 20 кв. м.

До ліквідації пожежі залучили 11 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронні органи

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності