У Львові патрульні затримали п'яного водія мопеда (відео)

У Львові патрульні затримали п'яного водія мопеда (відео)

Перевірка на пристрої Drager показала результат 2,04 проміле

Днями, на проспекті Чорноволау Львові мотопатрульні затримали водія мопеда, у якого виявили ознаки алкогольного сп’яніння.

Про це повідомила патрульна поліція Львівщина.

Зазначається, що патрульні помітили водія мопеда, який їхав без шолому. Йому дали вказівку зупинитися. У 19-річного керманича виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Перевірка на пристрої Drager показала результат 2,04 проміле.

П'яний і без шолома — мотопатрульні притягнули до відповідальності керманича мопедуДнями, на проспекті Чорновола, мотопатрульні помітили водія мопеду, який їхав без шолому. Йому дали вказівку зупинитися.У 19-річного керманича виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Перевірка на пристрої Drager показала результат 2,04 проміле.На порушника винесли об'єднану постанову: за відсутність мотошолому та усіх необхідних документів для керування транспортним засобом. Також склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.

Posted by Патрульна поліція Львівської області on Tuesday, August 22, 2023

Правоохоронці на порушника винесли об'єднану постанову: за відсутність мотошолому та усіх необхідних документів для керування транспортним засобом. Також склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння).

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності