Львів 14 серпня попрощається із загиблим на війні Миколою Шараварою

Львів 14 серпня попрощається із загиблим на війні Миколою Шараварою

Свій вільний час Микола Шаравара присвячував читанню літератури, особливо цікавився економічною історією. Майстерно грав у шахи, любив футбол та мандрівки на велосипеді. Та найбільшим захопленням Миколи Шаравари були походи в гори з сімʼєю

У понеділок, 14 серпня, Львів попрощається з військовослужбовцем Миколою Шараварою, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів.

Про це пишуть на сторінці Львівської міської ради.

Микола Шаравара «Веган»

28.05.1987-02.08.2023

Уродженець села Лапаївка Львівської області

Навчався у колишній Зимноводівській середній загальноосвітній школі. Закінчив музичну школу за класом бандури. У 2000-му році вступив до Пласту, входив до гуртка “Вовкулаки” 1-го куреня імені Короля Данила у Львові.

Здобув професію кондитера у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу. Згодом закінчив історичний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка.

Протягом останнього періоду працював у ресторанній сфері, зокрема у закладах “Сушия”, “Celentano” та “Fugazzeta”.

Свій вільний час присвячував читанню літератури, особливо цікавився економічною історією. Майстерно грав у шахи, любив футбол та мандрівки на велосипеді. Та найбільшим захопленням Миколи Шаравари були походи в гори з сімʼєю.

Після початку повномасштабного вторгнення добровольцем пішов на війну. Спершу боронив державу у складі 10-го окремого стрілецького батальйону, згодом – у лавах 116-ї окремої механізованої бригади 10-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Миколи Шаравари залишилися донька, дружина, батьки та дві сестри.

Львів’ян та гостей міста просять долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності