На Сихові затримали двох сусідів за продаж наркотиків у під’їзді свого будинку

На Сихові затримали двох сусідів за продаж наркотиків у під’їзді свого будинку

Слідчі повідомили обом чоловікам про підозру, їм загрожує в’язниця.

У Львові правоохоронці викрили двох чоловіків, які організували у під’їзді багатоповерхівки на вулиці Драгана торгівлю наркотиками. Тепер обом чоловікам загрожує в’язниця.

Про це повідомила пресслужба поліції Львівської області.

«Двоє мешканців одного з багатоквартирних будинків, розташованого на вулиці Драгана у Львові, у своєму під’їзді збували наркозалежним «клієнтам» нарковмісні таблетки та PVP, так звані «солі», - йдеться в повідомленні.

45-річний чоловік «спеціалізувався» на нарковмісних таблетках, а молодший сусід, 32-річний чоловік, якого раніше вже притягували до кримінальної відповідальності, – на «солях». Наркотики продавали «з рук в руки».

Правоохоронці вилучили у підозрюваних наркотики та психотропи, нарковмісні таблетки та інші речові докази. Усе вилучене скерували на експертизу.

Слідчі повідомили обом чоловікам про підозру у незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні, пересиланні чи збуті наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Сусідам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Невдовзі суд обере підозрюваним запобіжні заходи.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності