Львівський хокейний клуб «Леви» продають за 100 тисяч гривень

У клубу немає ні контрактів з хокеїстами, ні нерухомого майна

21 серпня цього року відбудеться аукціон з продажу 100-відсоткової частки у статутному капіталі львівського хокейного клубу «Леви», яка належить ТзОВ «Торговельно-фінансова компанія «ЛАЗ». Оголошення про це з’явилось на сайті системи «Прозорро».

Хокейний клуб «Леви» був заснований у 2011 році та кілька сезонів виступав у Професійній хокейній лізі України, використовуючи для домашніх матчів льодову арену в Новояворівську. Однак головний спонсор львівських хокеїстів команди – ЛАЗ – дуже швидко припинив фінансування, тож, починаючи з сезону 2014-2015 рр. «Леви» припинили свої виступи в чемпіонаті України.

Торговельно-фінансова компанія «ЛАЗ» була визнана банкрутом постановою Господарського суду Києва у березні 2015 року.

Початкова ціна корпоративних прав на клуб – 100 тис. гривень при номінальній вартості в один мільйон гривень. Якщо аукціон закінчиться без визначення переможця, початкову ціну продажу зменшать до 80 тисяч грн. За словами арбітражного керуючого Романа Беляновського, який керує процесом торгів, у власності клубу немає ні чинних контрактів зі спортсменами, ні земельних ділянок, ні інших об’єктів нерухомості.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності