Тікток-блогерка, яка схвалювала ракетну атаку на Львів, отримала підозру від СБУ

Тікток-блогерка, яка схвалювала ракетну атаку на Львів, отримала підозру від СБУ

Коли Росія атакувала ракетами Львів, блогерка заявила, що «так їм і треба – немає чого їм розслаблятися».

На Житомирщині працівники СБУ повідомили про підозру 27-річній тікток-блогерці, яка підтримала ракетний удар росіян по житлових будинках у Львові та заявила, що «так їм і треба – немає чого їм розслаблятися».

Про це повідомила пресслужба Управління СБ України в Житомирській області.

За інформацією спецслужби, 27-річна тіктокерка з Коростеня під час онлайн-трансляції у соцмережі схвалила обстріл Львова. Жінка знала, що саме у цей час Росія завдавала чергових ракетних ударів по Україні, також була загроза атаки ударними БпЛА.

Коли під час спілкування з тікток-аудиторією один із гостей стріму зазначив, що рашисти саме у цей момент б’ють по Львову, коростенка заявила, що «так їм і треба – немає чого їм розслаблятися».

Слідчі СБУ повідомили тікток-блогерці про підозру у публічних закликах до підтримки рішень та дій держави-агресора. Обвинувальний акт скеровано до суду.

Нагадаємо, вночі 6 липня Росія завдала наймасовішого ракетного обстрілу по Львову. Того дня внаслідок влучання ворожих ракет у житлові багатоквартирні будинки Львова загинули 10 осіб, ще 42 людини постраждали.

Після ракетної атаки з’явилось відео, у якому жінка на ім’я Анастасія Нагієва заявила, що львів’янам так і треба.

Після цього Анастасія видалила свої акаунти у соціальних мережах.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності