У Львові курсуватимуть нові автобусні маршрути: деталі

автобус

Нові маршрути забезпечать сполучення мешканців Львова і смт Рудно з лікарнею святого Пантелеймона та лікарнею святого Миколая

У Львові на початку серпня курсуватимуть два нові автобусні маршрути №84 і №17.

Про це повідомляють у Львівській міській раді.

«Вже на початку серпня новий маршрут №84, а також оновлений №17 забезпечать сполучення мешканців Львова і смт Рудно з лікарнею святого Пантелеймона, що на вул. Миколайчука, та лікарнею святого Миколая, що на вул. П. Орлика», - йдеться у повідомленні.

Управління транспорту повинен укласти договір з перевізником «Успіх БМ», який обслуговуватиме ці маршрути з 1 серпня. Відтак нові маршрути курсуватимуть на початку серпня.

У міській раді нагадують, що також на початку наступного місяця маршрут №9 розпочне курсувати до с. Муроване. На сьогодні він має кінцеву зупинку біля Галицького перехрестя. Також у серпні планують запустити маршрут №39а, який повинен підсилити роботу маршруту №39 та забезпечить  сполучення вул. Богданівської з центром міста (пл. Митна).

Нагадаємо, у Львові приміські маршрути можуть змінити кінцеву зупинку. Львівська ОВА та Львівська міськрада спільно напрацюють дорожню карту для подальшого впорядкування курсування приміських та міжміських автобусних маршрутів. Зокрема, йдеться про маршрути, які курсують поблизу вулиці Городоцька (Приміський залізничний вокзал). Є потреба привести у відповідність схеми 56 маршрутів загального користування

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності