Чиновника львівського комунального підприємства затримали на хабарі

Чиновника львівського комунального підприємства затримали на хабарі

Сума на посада наразі невідома

У четвер, 27 липня, правоохоронці затримали на хабарі посадовця львівського комунального підприємства «Архітектурно-будівельний нагляд».

Про це пише ZAXID.NET.

«Сьогодні у Львові правоохоронці затримали працівника ЛКП «Архітектурно-будівельний нагляд». Його підозрюють в отриманні неправомірної вигоди та зловживанні службовим становищем», – повідомили у львівській мерії.

Влада запевнила, що сприятиме в розслідуванні справи.

У прокуратурі Львівщини підтвердили факт затримання підозрюваного в хабарництві, подробиці обіцяють оприлюднити згодом. Посаду затриманого та суму хабара наразі не розголошують.

Зазначимо, що комунальне підприємство Львівської міськради «Архітектурно-будівельний нагляд» займається виготовленням проектно-кошторисної документації на реконструкцію, реставрацію та нове будівництво, проведенням авторського та технічного наглядів за будівництвом та здійсненням технічної інвентаризації об’єктів нерухомості. Обов’язки керівника підприємства виконує Петро Огородник.

Нагадаємо, на одній із митниць Львівської області спіймали «на гарячому» працівника, який брав хабар. За даними слідства, інспектор митного посту Львівської митниці систематично вимагав та одержував хабар. Сума неправомірної вигоди становила 200 Євро з одного транспортного засобу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності