• Головна
  • Новини Львова
  • На Львівщині завершують будівництво гімназії: досі учні навчалися у приміщенні дитсадка

На Львівщині завершують будівництво гімназії: досі учні навчалися у приміщенні дитсадка

На Львівщині завершують будівництво гімназії: досі учні навчалися у приміщенні дитсадка

У школі навчатимуться 410 учнів

У Гірнику завершують реконструкцію та добудову школи.

Про це пишуть на сторінці Львівської обласної ради.

Цьогоріч ремонтні роботи в освітньому закладі фінансують у розмірі 8,3 мільйона гривень з Програми капітального будівництва об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення коштом обласного бюджету. Ще 3 мільйони гривень додає до цієї суми місцева громада.

Школу в Гірнику будують уже багато років. Фінансувався процес з різних бюджетів, в тому числі державного. Загальна кошторисна вартість об’єкту - понад 130 млн гривень.

Наразі триває друга черга будівництва, для повного завершення ремонту.

Минулого тижня Червоноградська міська рада ухвалила рішення про виділення додаткових 2 мільйонів гривень на закупівлю меблів та обладнання для покращення якості навчального процесу.

Наразі учні Гірницької гімназії Червоноградської міської ради змушені навчатись у пристосованих приміщеннях дошкільного навчального закладу № 4 Червоноградської міської ради. Завершити реконструкцію Львівська обласна рада спільно з громадою та Львівською обласною військовою адміністрацією, планують цього року. Це забезпечить якісним навчальним простором 410 учнів.

Нагадаємо, у львівських школах бракує майже двох сотень вчителів. Окрім цього у школах Львова залишилася ще 1 тис. вільних місць для першокласників. Всього у Львові планують відкрити понад 300 перших класів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності