• Головна
  • Новини Львова
  • На благодійному аукціоні з нагоди 30-річчя SoftServe зібрали понад 5 млн грн на потреби львівських тероборонівців

На благодійному аукціоні з нагоди 30-річчя SoftServe зібрали понад 5 млн грн на потреби львівських тероборонівців

На благодійному аукціоні з нагоди 30-річчя SoftServe зібрали понад 5 млн грн на потреби львівських тероборонівців

Загалом на аукціоні було представлено 45 лотів

11 липня SoftServe провів благодійний вечір з нагоди 30-річчя компанії. На події зібралися лідери, партнери та друзі компанії.

Водночас центральною подією заходу став аукціон на підтримку ЗСУ, повідомляє LVIV.MEDIA.

Так, співзасновники компанії SoftServe разом з командиром 125-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ Артуром Горбенком та координатором Центру підтримки 125-ї бригади Ростиславом Тістиком організували вищезгаданий благодійний аукціон з понад чотирма десятками лотів. Усі зібрані кошти, а це рекордні 5 млн 388 тис. грн, – скерують на потреби 125-ї ОБр ТрО.

«Пам’ятаю зателефонував мені давній друг компанії SoftServe – Ростислав Тістик  та запропонував зустрітись з командиром нашої львівської бригади, генерал-лейтенантом Артуром Горбенком щоб обговорити як і чим ми можемо допомогти захисникам. В результаті нашої розмови виникла ідея зібрати лідерів і друзів компанії з нагоди ювілею компанії, і спільно зібрати кошти на допомогу 125-їй бригаді», - розповів співзасновник та член Ради директорів SoftServe Тарас Кицмей.

Загалом на аукціоні було представлено 45 лотів серед яких:

  • військові артефакти;
  • спортивні сувеніри за підписом відомих українських спортсменів;
  • численні вироби мистецтва.

Так, родзинкою аукціону стали артефакти, підписані відомими громадськими та політичними діячами України. Найдорожчими лотами стали:

  • державний прапор з підписом президента України Володимира Зеленського та бійців 125-ї бригади ТРО ЗСУ – 1 млн грн;
  • державний прапор із підписом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного - 1 млн грн;
  • картина з цінних порід натурального каменю виробництва компанії Modriz – 370 тис. грн;
  • картина Катерини Зубік «Дерево Життя» - 290 тис. грн.

Окрім аукціону, гості мали змогу зробити благодійний внесок на потреби 125-ї бригади, придбавши благодійні сертифікати. Завдяки цьому додатково вдалося зібрали 253 618 гривень.

«Дорогий SoftServe, дорогі гості заходу та друзі компанії, шановні підприємці та великі патріоти, я безмежно вдячний за вашу допомогу! За цю можливість, за світлість та відкритість до співпраці. Для мене, компанія SoftServe - приклад! Приклад не лише у передових інноваціях, розвитку та популяризації України на світовій арені, а приклад великого патріотизму та соціальної відповідальності. За це велика подяка співзасновникам, кожному працівнику та звичайно, співзасновнику та члену Ради директорів SoftServe - пану Тарасу Кицмею. Дякую за правильні цінності компанії, віру в наші найкращі ЗСУ та нашу Перемогу», - сказав координатор Центру підтримки 125-Ї бригади ТрО ЗСУ Ростислав Тістик.

Довідково:

SoftServe — найбільша глобальна ІТ-компанія з українським корінням, що працює у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг. Понад 10 000 співробітників працюють у більш як 50 офісах, що розміщені від Сан-Франциско до Сингапуру. Головні офіси компанії розташовані у Львові та Остіні (США).

Компанія працює над понад 900 активними проєктами для клієнтів у країнах Північної Америки, ЄС, та Азії. Клієнтами SoftServe є такі компанії як IBM, Cisco, Panasonic, Cloudera, Henry Schein, Spillman Technologies та ін. SoftServe є партнером Google Cloud Platform, Amazon Web Services, Microsoft Azure, NVIDIA та інших великих технологічних компаній.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності