Львівська громада 8 липня попрощається із загиблим на війні Героєм

Львівська громада 8 липня попрощається із загиблим на війні Героєм

Жителів громади закликають віддати шану захиснику

У суботу, 8 липня, Львівська громада попрощається з Героєм Андрієм Кунинцем, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. Поховають воїна у Брюховичах.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Парастас розпочнеться о 12-й годині на подвір’ї будинку (вул. Бурштинова, 13, смт Брюховичі). О 13:00 відбудеться Чин похорону у Храмі Різдва Пресвятої Богородиці (вул. о. Іздрика, 6, смт Брюховичі).

Поховають Героя на місцевому цвинтарі у Брюховичах.

Андрій Кунинець (04.10.1989-24.06.2023) Уродженець селища міського типу Брюховичі.

Навчався у Середній загальноосвітній школі №41 міста Львова. Здобував освіту у Національному університеті «Львівська політехніка». Працював у будівельній сфері, займався ремонтами та гіпсовою ліпниною. Протягом останнього року працював на підприємстві із виготовлення гранітних пам’ятників. У вільний час захоплювався літературою та рибальством, обожнював проводити час із дітьми.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини до лав 5-ї окремої штурмової бригади оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на Донеччині.

У Андрія Кунинця залишилися мама, дружина та двоє дітей.

Нагадаємо, у бою за Україну, її свободу і незалежність, у районі населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району Донецької області 5 липня загинув воїн зі смт Гніздичів Назарій Ференс, 2000 року народження.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності