• Головна
  • Новини Львова
  • Депутат міськради Львова звернувся до силовиків і РНБО з вимогою перевірити роботу російського бізнесу в місті

Депутат міськради Львова звернувся до силовиків і РНБО з вимогою перевірити роботу російського бізнесу в місті

ЛМР

Деякі компанії, аби не мати російського коріння, технічно змінили бенефіціарних власників

Депутат Львівської міської ради звернувся до силових структур та РНБО стосовно роботи компаній, як працюють у Львові і належать громадянам Росії.

Відповідне звернення озвучив під час сесії 6 липня депутат ЛМР від фракції «Європейська Солідарність» Олексій Різник.

«Суть цього звернення адресується силовому блоку, а також РНБО з приводу проведення перевірки підприємств, кінцевими бенефіціарними власниками яких, станом на 1 січня 2020 року, були громадяни Російської Федерації. Як вбачається з інформації оприлюдненої вчора, велика кількість компаній кінцевими бенефіціарними власниками, які були громадяни Російської Федерації, технічно перереєстрували та відповідно змінили кінцевих бенефіціарних власників. Хоча безпосередній вплив на виробництво і діяльність цих компаній зберегли громадяни країни-окупанта», - зазначив Різник.

Також він наголосив, що  після перевірки цих підприємств, якщо була технічна зміна власників компаній, до них застосували всі санкції передбачені українським законодавством з метою недопущення здійснення фінансування агресії Російської Федерації проти України.

Нагадаємо, журналісти LVIV.MEDIA отримали документи, в яких стверджується, що ТзОВ «Львівська ізоляторна компанія» після повномасштабного вторгнення залишається під контролем російських бізнесменів. А її формальна бенефіціарна власниця із громадянством Естонії має ознаки підставної особи. Детальніше читайте за посиланням.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності