У Львові звільнили від покарання водія маршрутки, який збив пенсіонерку

маршрутка
Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

Суд призначив чоловіку іспитовий строк

Сихівський районний суд м. Львова звільнив від відбування покарання водія маршрутки, який на пр. Червоної Калини збив 61-річну жінку.  

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Інцидент стався 29 грудня 2022 року, однак суд виніс вирок 30 червня. Водій працював у ТзОВ «Міра і К» і керував автобусом «БАЗ А079.04» на пр. Червоної Калини, поблизу перехрестя з вул. Драгана. Зазначається, що він не був уважним та не стежив за дорожньою обстановкою внаслідок чого наїхав на 61-річну жінку, яка переходила дорогу за 0,6 м від пішохідного переходу.

Внаслідок удару потерпіла отримала закритий перелом кісток тазу та відкриту рану голови.

У суді чоловік свою вину у скоєному визнав повністю та щиро розкаявся. Він попросив не позбавляти його права керування транспортними засобами, оскільки це його єдиний дохід, він є онкохворим та потребує коштів на лікування.

Розглянувши матеріали справи, суд визнач водія винним у скоєному та призначив покарання у виді одного року обмеження волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами на один рік. Однак його звільнили від відбування покарання та призначили 1 рік іспитового строку. Також з чоловіка стягнуть 7,5 тис. гривень за проведення експертиз.

Нагадаємо, Буський районний суд Львівської області наклав штраф 8500 гривень на чоловіка, який попри рішення суду про позбавлення права керувати, продовжував працювати водієм маршрутного автобуса.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності