У Львові 29 червня проведуть в останню путь трьох захисників та захисницю

У Львові 29 червня проведуть в останню путь трьох захисників та захисницю

Поховають Героїв на Личаківському кладовищі

У четвер, 28 червня, у місті Львів попрощаються з чотирьома військовослужбовцями, які віддали своє життя за мир в Україні.

Про це повідомляє Львівська міська рада.

У мерії просять у час утриматись від гучних заходів під час церемонії прощання.

Чин похорону Петра Гука та Ілони Орлової розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Похорон Володимира Тріща та Юрія Москаля розпочнеться о 14:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 14:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають Героїв на Личаківському кладовищі.

Петро Гук

Чоловік родом зі Львова.Навчався у Ліцеї №2 Львівської міської ради, згодом – у Національному університеті «Львівська політехніка». Закінчив економіко-правовий факультет Маріупольського державного університету.

Учасник Революції Гідності. У 2014 році приєднався до лав полку «Азов». Із початком повномасштабного вторгнення рф продовжував службу за контрактом у складі полку. Разом із побратимами обороняв «Азовсталь».

Ілона Орлова

Уродженка села Жовчів(Івано-Франківська область). Навчалась у Калуському ліцеї №5, згодом вступила до Середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 48 міста Львова. Закінчила ЛНМУ ім. Данила Галицького. У мирний час працювала сімейним лікарем. Старший лейтенант медичної служби.

У грудні 2019 року добровільно вступила до лав 2-ї окремої Галицької бригади. Із початком повномасштабного вторгнення виконувала завдання у «гарячих точках» фронту у лавах 14-ї бригади Національної гвардії.

Володимир Тріщ

Львів’янин. Навчався у Середній загальноосвітній школі №64 міста Львова. У 2008 році закінчив Вище професійне училище №20 міста Львова, згодом – Українську академію друкарства. Учасник Революції Гідності, у 2014 році приєднався до лав «Правого сектору».

У 2020 році здобув кваліфікацію «Інструктор І рівня БАрС» та закінчив навчання у Військовому коледжі сержантського складу НАСВ ім. гетьмана Петра Сагайдачного. Із початком повномасштабного вторгнення проходив військову службу на посаді командира підрозділу у складі військової частини А4002.

Юрій Москаль

Львів’янин. Навчався у Львівській середній загальноосвітній школі №33. Здобув освіту у Вищому професійно–технічному училищі №48 міста Львова. У мирний час працював у львівському представництві ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» та на місцевому будівництві. Із початком повномасштабного вторгнення РФ добровільно став на захист Батьківщини до лав 42-ї окремої механізованої бригади.

Нагадаємо, у п’ятницю, 23 червня, Львів попрощався з трьома Героями. Мирослав Головатий, Богдан-Михайло Хомик, Костянтин Селезньов захищали Україну від російських окупантів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності