У Львові відкрили новий храм

У Львові відкрили новий храм

Захід відбувся під проводом Високопреосвященного Архиєпископа і Митрополита Ігоря Возьняка

На території Львівського регіонального фтизіопульмонологічного клінічного лікувально-діагностичного центру відкрили новозбудований храм Блаженного Миколая Чарнецького та престолу. 

Про це пишуть на сторінці Львівської обласної військової адміністрації.

Захід відбувся під проводом Високопреосвященного Архиєпископа і Митрополита Ігоря Возьняка.

Високопреосвященний Архиєпископ і Митрополит Ігор Возьняк під час проповіді закликав присутніх відвідувати каплицю, молитися до Блаженного Миколая Чарнецького, щоб він випросив для всіх українців у Бога мир та здоров'я.

Генеральний директор адміністрації Центру легеневого здоров'я Любомир Рак розповів, що від моменту освячення наріжного каменя на місці новозбудованої святині минув рік. 

«Завдяки зусиллям колективу медичного закладу, капелана нашої лікарні отця Івана Соколовського та небайдужих, двері нашого храму відчинилися. Це місце молитви, зустрічі з Господом, де спокій душі можуть віднайти як наші медики, так й пацієнти та їх близькі: помолитися, довірити Богу свої тривоги, подякувати за ласки», - зазначив Любомир Рак.

Владика вручив ініціатору побудови святині, генеральному директору лікарні грамоту за жертовність та благодійність, а також автентичне свідоцтво, що посвідчує назву на честь Священномученика Миколая Чарнецького нашого новозбудованого храму.

Нагадаємо, біля дитячої лікарні у Львові облаштовували доріжку-серпантин та парковку на 60 авто.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності