• Головна
  • Новини Львова
  • Біля дитячої лікарні у Львові облаштовували доріжку-серпантин та парковку на 60 авто

Біля дитячої лікарні у Львові облаштовували доріжку-серпантин та парковку на 60 авто

Біля дитячої лікарні у Львові облаштовували доріжку-серпантин та парковку на 60 авто

Роботи з благоустрою схилу на території лікарні стартували минулого року

Біля дитячої лікарні на вул. Пилипа Орлика завершили облаштовувати доріжку-серпантин для маломобільних груп населення та парковку на понад 60 авто.

Про це пишуть на сайті Львівської міської ради, опираючись на повідомлення ЛКП «Львівавтодор».

Загалом на схилі біля медзакладу влаштовано два хідники – один зі сходинками протяжністю близько 120 м, а також доріжку-серпантин з тактильною плиткою протяжністю близько 420 м.

Роботи з благоустрою схилу на території лікарні стартували минулого року. Торік замість старої доріжки підрядна організація ТзОВ «Онур» проклала новий тротуар зі сходинками протяжністю близько 120 м. А у середині червня цього року біля підніжжя схилу, поруч із медзакладом, завершила облаштування парковки на понад 60 машин.

«Минулого тижня ми закінчили замощувати доріжку-серпантин для маломобільних груп населення протяжністю близько 420 м. Для хідника із сходинками, який було збудовано торік, а також для доріжки-серпантину ще мають встановити поручні. Окрім цього, ще потрібно завершити роботи з формування ландшафту схилу, а також провести озеленення. Зокрема, тут висадять близько півсотні дерев. Що стосується освітлення схилу, то тут вже змонтовано майже всі опори. Загалом їх має бути 33. Вздовж доріжки-серпантину залишається облаштувати 20 лавок зі смітниками. Відтак територія біля дитячої лікарні на вул. П. Орлика стане зручною та затишною локацією для відпочинку і прогулянок на свіжому повітрі маленьких пацієнтів, а також їхніх батьків», - розповіли у ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, у Львові на ділянці від автовокзалу «Львів» до перехрестя вулиць Стрийської та Наукової облаштують алею-вишиванку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності