На площі Двірцевій у Львові буде Центр надання інформації

На площі Двірцевій у Львові буде Центр надання інформації

Тут надаватимуть послуги всім, хто приїде до Львова з метою відпочинку, транзиту, роботи, волонтерства тощо.

На площі Двірцевій біля Головного залізничного вокзалу буде Центр надання інформації. Тут надаватимуть послуги всім, хто приїде до Львова з метою відпочинку, транзиту, роботи, волонтерства тощо.

Про це пишуть на сторінці Львівської міської ради

Каркас цієї будівлі встановили незадовго до початку повномасштабного вторгнення. А з 24 лютого металева конструкція слугувала місцем для волонтерських організацій.

«Тут отримували їжу, одяг та допомогу сотні тисяч українців», - йдеться у повідомленні.

Як розповідає керівниця управління туризму Львова Христина Лебедь, лише цього місяця роботи для завершення будівництва конструкції відновили.

«Війна внесла неабиякі корективи у роботу туристичної сфери, але досвід, швидка реакції на зміни та гнучкість допомагають якісно реагувати на нові запити. Сьогодні працівники центрів туристичної інформації консультують не лише туристів: майже 3 тисячі іноземних журналістів від початку повномасштабної війни, вимушено-переміщені особи, волонтери.

Простір на площі Двірцевій буде цілком доступним. Тут отримуватиме якісну послугу кожен, хто приїхав до міста з метою відпочинку, транзиту, роботи, волонтерства чи за інших обставин», – каже Христина Лебедь.

Цей центр реалізується коштом міста в межах завершення реконструкції площі Двірцевої.

Нагадаємо, у Львові на ще двох маршрутах запроваджують безготівкову оплату.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності