Куди піти у Львові 24 та 25 червня: афіша подій

Куди піти у Львові 24 та 25 червня: афіша подій

Танці, ярмарок, вистава та кінопрем’єра - ось лише невеликий перелік того, що обіцяють у Львові на вихідні

Останні вихідні червня у Львові можна провести цікаво та пізнавально. LVIV.MEDIA підготувало невеличку добірку події, які можуть зацікавити львів’ян та гостей міста.

Танці в геріатричному пансіонаті

У суботу, 24 червня, у КЗ ЛОР «Львівський геріатричний пансіонаті» вперше пройдуть танці для людей літнього віку «ДРИГ поза віком».

Ідею запропонували волонтери та підтримав колектив «Дриг», що популяризує автентичні українські танці та живу музику.

Потанцювати з мешканцями пансіонату може долучитись кожен охочий.

Початок: о 15.00 год

Місце проведення: м. Львів, вул. Медової Печери,71.

Прем’єра фільму «Міста та їхні герої»

В суботу, 24 червня, у Львові пройде прем’єра кіноальманаху з шести документальних фільмів “Міста та їхні герої”. Для цього проєкту в шести містах України, постраждалих від повномасштабного російського вторгнення – Харкові, Миколаєві, Чернігові, Охтирці, Баштанці та Іванкові – було обрано свого героя для документального фільму про місто. Режисерами стрічок стали Ольга Гібелінда та Андрій Литвиненко.

Кожен фільм розкриває свою сторінку волонтерства, дієвості та любові до власної країни від українців.  Прем’єра фільму «Міста та їхні герої» пройде у Львові 24 червня о 16:00 у !FESTrepublic (вул. Старознесенська 24-26).

Прем'єра вистави «Дами і гусари» у театрі Заньковецької

Велика прем'єра на сцені великого театру після призначення нового директора! Театрали Польщі відзначають 230-річчя з дня народження видатного драматурга Александра Фредра, який нерозривно пов'язаний з Львовом і Львівщиною. І до річниці заньківчани ставлять його комедію.

Події відбуваються у будинку майора за селом, де він відпочиває з друзями-гусарами. Спокій і тиша їм гарантовані, адже «щойно останню жінку відправили з садиби». Ідилічну атмосферу у маєтку майора порушують сестри своїм раптовим «вторгненням». Вони прибули з «кортежем», що складається лише з чарівних дівчат. У цій ситуації майор і його товариші – як того вимагає честь солдата – вирішують прийняти жінок гідно. Усі приготування та пишні прийняття закінчуються для них фіаско. А тим часом «дами», не лякаючись хамства господарів, намагаються реалізувати власні плани щодо одруження майора. Інтрига крутиться довкола спроби сватання літнього, але багатого майора з Зосею – дочкою однієї з його сестер. Що переможе – інтриги, наклепи та амбіції дам чи справжня чоловіча військова дружба?!

Вистава відбудеться 24 та 25 червня о 17:00.

Локація: Національний театр імені Марії Заньковецької.

Ярмарок у ЛНАМі

Благодійний фонд "Друзі Львівської національної академії мистецтв" запрошує на виставку-ярмарок "КРАМ у ЛНАМ". На події представлять авторські вироби з металу, скла, дерева, кераміки, текстилю, живопис та графіку студентів Львівської національної академії мистецтв.

А окрім цього, запропонують дітям долучитись до майстерок, усе це під живу музику, перекус - на фудкорті, а ще гадання на картах таро. Все це просто неба. Вхід: благодійний внесок від 50 гривень.

Ярмарок відбудеться 24 та 25 червня з 12:00 до 20:00 у Львівській Національній академії мистецтв (вулиця Снопківська, 47)

Нагадаємо, у музеї Михайла Грушевського презентували реконструкцію вишитої сорочки Катерини Грушевської.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності