Львів прощається із загиблим на війні працівником Служби судової охорони

Львів прощається із загиблим на війні працівником Служби судової охорони

Львів прощається з трьома героями, один з них, перед війною, працював у територіальному управлінні Служби судової охорони Львівщини

Сьогодні, 23 червня, Львів попрощається з трьома Героями. Серед них Богдан-Михайло Хомик, який у мирний час працював в територіальному управлінні Служби судової охорони у Львівській області.

Про це пишуть на сторінці Територіального управління Служби судової охорони у Львівській області.

Богдан-Михайло Хомик уродженець міста Винники Львівської області.

Навчався у Середній загальноосвітній школі І-III ступенів № 29 міста Львова. Закінчив Середнє професійно-технічне училище №64 міста Львова (сьогодні – Державний навчальний заклад «Львівське вище професійне училище дизайну та будівництва»). Після завершення навчання проходив військову службу у складі 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України.

Виконував бойові завдання у зоні проведення операції Об’єднаних сил у лавах 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України.

Початок повномасштабного вторгнення зустрів на передовій, боровся із загарбниками поблизу населених пунктів Волноваха, Яковлівка, Білогорівка та Золоте.

Не зважаючи на отримане поранення, повернувся на фронт.

За особистий героїзм указами Президента України був відзначений орденом «За мужність» II та III ступенів і заохочувальною відзнакою «Хрест Сухопутних військ».

У Богдана-Михайла Хомика залишилися бабуся, батьки, дружина, донька та тесть із тещею.

Нагадаємо, у п’ятницю, 23 червня, Львів попрощається з трьома Героями. Мирослав Головатий, Богдан-Михайло Хомик, Костянтин Селезньов захищали Україну від російських окупантів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності