У Львові жінка сходила на масаж і опинилась у комі

Фото - pexels

Львів’янка знепритомніла під час процедури

У Львові під час масажу в приватному медико-косметологічному клієнтка впала в кому.

Про це пише ZAXID.NET.

Трагедія трапилась 21 червня на вулиці Пасічна, 160. 35-річна львів’янка знепритомніла під час процедури масажу. Жінку ушпиталили у важкому стані.

У Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф розповіли, що отримували такий виклик. Пацієнтку в стані коми госпіталізували у львівську лікарню святого Луки.

У пресслужбі Першого медоб'єднання Львова заявили, що львів’янку госпіталізували у відділення анестезіології та інтенсивної терапії у важкому стані з травмою шийного відділу хребта. На щастя, лікарі змогли стабілізувати стан жінки.

«Нейрохірурги зафіксували шию, стан жінки покращується, спостерігається позитивна динаміка», ­– розповіли медики.

Наразі поліція Львівської області проводить перевірку щодо цього інциденту.

За даними з відкритих джерел, на вул. Пасічній, 160 функціонує медико-косметологічний центр GeraMedic. У салоні надають послуги косметолога та інші. Як зазначається, це мережа, яка також є у Винниках та Тернополі. Власницею є львівська косметологиня Мирослава Гера.

Виданню Мирослава Гера по телефону розповіла, що сьогодні повернулася до України і не володіє інформацією про інцидент. Втім власниця пообіцяла надати коментар пізніше.

Нагадаємо, раніше масажистка з Івано-Франківська під час сеансу спалила клієнтку

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності