• Головна
  • Новини Львова
  • Цемент кришиться, а арматура проржавіла: львів’яни поскаржились на аварійний балкон та бездіяльність комунальників

Цемент кришиться, а арматура проржавіла: львів’яни поскаржились на аварійний балкон та бездіяльність комунальників

Цемент кришиться, а арматура проржавіла: львів’яни поскаржились на аварійний балкон та бездіяльність комунальників

Звернення скерували у Франківську РА

У Львові містяни поскаржились на аварійний балкон в будинку по вулиці Коновальця та бездіяльність ЛКП «Львівський ліхтар».

Про це повідомили на сторінці «Гаряча лінія міста Львова» у Facebook.

Місцеві жителі пояснили, що будинок за адресою Львів, вул. Є. Коновальця, 85А, заключив угоду на обслуговування з ЛКП «Львівський ліхтар» і справно вносить оплату за це.

«Дашок над 1-м під'їздом знаходиться в аварійному стані. Цемент кришиться, арматура поржавіла і в любий момент може впасти на голови мешканців. Про це було неодноразово повідомлено в письмовій формі з додаванням фото директору ЛКП «Львівський ліхтар» пану Шпаку І.М. Реакції нуль», - написала у зверненні користувачка Ilona Petriychuk.

За її словами, мешканці оплачують тариф 8,82 грн/м.кв з яких є складова обслуговування поточного ремонту 2,56426 грн/м.кв.

«Якщо порахувати загальну суму по будинку яку кожен місяць отримує ЛКП тільки по тому пункту то таких дашків можна відремонтувати не один. А з кожним роком дашок обсипається все більше і відповідно найближчим часом може дійсно серйозно травмувати когось з мешканців», - зауважила жінка.

Натомість адміністратори спільноти скерували звернення у Франківську районну адміністрацію, а про результат обіцяють повідомити згодом.

Нагадаємо, мешканець Львова поскаржився на обвалення частинки фасаду на проїзді Крива Липа.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності