Львівська громада 16 червня попрощається із загиблим на війні десантником

Львівська громада 16 червня попрощається із загиблим на війні десантником

Мешканців Львівської громади та гостей за можливості долучитись до прощання з Героєм

У п’ятницю, 16 червня, Львівська громада прощатиметься з Героєм Ігорем Русановським, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

У четвер, 15 червня, о 19:00 відбудеться парастас в родинному домі Героя в селі Зашків, вул. Є. Коновальця, 83.

Чин похорону за загиблим військовослужбовцем розпочнеться 16 червня о 15-й годині на подвір’ї родинного дому захисника. Після цього кортеж із загиблим попрямує до церкви Святого Архистратига Михаїла, що у Зашкові на вул. Є Коновальця, 153, а звідти – на місцеве кладовище.

Мешканців Львівської громади та гостей за можливості долучитись до прощання з Героєм та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів і святкувань.

Ігор Русановський (22.09.1993 - 09.06.2023)

Уродженець села Зашків Львівської області. Навчався у Зашківській середній загальноосвітній школі I-III ступенів імені Євгена Коновальця Львівської міської ради (сьогодні – Ліцей). Згодом здобував професійно-технічну освіту у Львові. У мирний час працював у Брюховицькому лісництві та Львівському лісовому господарстві. Захоплювався рибальством.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист держави від окупантів. Боронив її територіальну цілісність та незалежність у лавах 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

У Ігоря Русановського залишилися батьки, дружина, 8-річна донька, сестра, похресниця та теща.

Нагадаємо, поблизу населеного пункту Хромове Бахмутського району Донецької області, виконуючи бойове завдання, 12 червня загинув воїн зі Львівщини Ярослав Васильович Паньків.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності