Львівська компанія SoftServe купує американо-італійську компанію Hoverstate

Львівська компанія SoftServe купує американо-італійську компанію Hoverstate

Керівництво Hoverstate приєднається до роботи на SoftServe

Українська ІТ-компанія SoftServe оголосила про купівлю ІТ-компанії Hoverstate  зі штаб-квартирою у США і офісами в Італії. Компанія займається мобільною та веб-розробкою повного циклу.

Про це 7 червня повідомила прес-служба SoftServe.

Зазначається, що Hoverstate має потужну експертизу в автоматизації процесів та є ключовим партнером Pega, відомої low code платформи. Така експертиза здатна підсилити пропозиції від SoftServe на глобальному ринку. Відтепер клієнти компанії матимуть доступ до прискорених cloud-based процесів та ефективної розробки за допомогою даних і аналітики, штучного інтелекту та машинного навчання.

«Hoverstate розширить набір наших інноваційних сервісів, завдяки чому зможемо допомагати клієнтам оптимізовувати процеси та мінімізувати витрати в сучасному макроекономічному середовищі», – зазначив СЕО компанії SoftServe Кріс Бейкер.

Крім цього, Hoverstate допомагає компаніям покращити обслуговування клієнтів, поглибити взаємодію з ними та скоротити операційні витрати до 50% у різних галузях. Заплановано, що придбання команії зміцнить та розширить експертизу SoftServe у галузях охорони здоров'я, фінансів, біотехнологій, транспорту та логістики. Керівництво Hoverstate приєднається до роботи на SoftServe.

Нагадаємо, у 2022 році львівська IT-компанії SoftServe наростила виторг у 2022 році на 30%. Компанія планує перетнути позначку в 1 млрд доходу.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності