Львів готовий до приїзду евакуйованих людей з Херсонщини: де їх селитимуть

Львів готовий до приїзду евакуйованих людей з Херсонщини: де їх селитимуть

Кожен може звернутися в Міський центр підтримки вимушено переміщених людей

У Львівській міськраді напрацювали алгоритм прийому українців, яких можуть евакуйовувати з підтоплених внаслідок підриву російськими окупантами Каховської ГЕС населених пунктів.

Про це 6 червня заявив голова міської евакуаційної комісії Євген Бойко, пише пресслужба ЛМР.

Так, кожен може звернутися в Міський центр підтримки вимушено переміщених людей, що діє у Львові на вул. Костя Левицького, 67. Там людина отримає всі необхідні консультації.

«Станом на зараз маємо чітко напрацьований алгоритм роботи міста в разі необхідності прийому тієї кількості людей, яка до нас приїде. Станом на зараз ми ще не отримували жодної офіційної інформації про те, що до нас будуть прибувати автобуси чи евакуаційні поїзди, але ми готові», - сказав Євген Бойко.

Він зазначив, що людей поселятимуть в модульних містечках літнього типу – на вул. Пулюя, на Сихові та у Стрийському парку.

«Також готові розгортати ліжкомісця і в закладах освіти та профтехосвіти. Ми мали у Львові досвід одночасного проживання понад 250 тисяч людей, в нас було розгорнуто понад 500 прихистків у міських інституціях, тому ми максимально готові в будь-який час активізувати свої можливості. Ми активно спілкуємося з волонтерами з Херсона, з Дніпра, і розуміємо ситуацію, яка є», - розповів голова міської евакуаційної комісії.

Нагадаємо, LVIV.MEDIA зібрало повний перелік міст, які готові прийняти херсонців та всю інформацію щодо надання допомоги постраждалим.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності